Uw mailadres:
NIEUWSBRIEF ABONNEREN


 home 

Welkom bij NEBOMAT
Uw professionele partner voor de bouw

NEBOMAT in Maasbracht is een vooraanstaande fabrikant van elementenstellers. Deze hijswerktuigen worden ingezet voor het mechanisch verlijmen van kalkzandsteenelementen, zowel in de woningbouw als utiliteit.

NEBOMAT (een afkorting van Nemaasko Bouw Materieel) is in 2004 ontstaan uit Nemaasko, specialist in verkoop, revisie en service van grondverzetmaterieel en minigravers.

Inmiddels heeft NEBOMAT met zijn elementenstellers en minikranen een stevige positie veroverd in de sectoren van de bouw en industrie. Zowel in Nederland als daarbuiten houdt onze onderneming zich bezig met de verkoop en verhuur van geavanceerde hijswerktuigen. Dankzij onze gebruiksvriendelijke minikranen wordt handmatig tillen en overige fysieke belasting tot een minimum beperkt. Hiermee voldoet ons materieel aan de meest strenge normen op het gebied van arbowetgeving.

Ons gemotiveerde team staat altijd voor u klaar voor een vakkundig advies. Onze betrokken medewerkers stellen alles in het werk om uw bouwproject te doen slagen. Dankzij de korte communicatielijnen kunnen wij flexibel inspelen op de meest specifieke klantenwensen. Wij gaan graag de uitdaging aan om ook voor uw project een oplossing op maat te bieden. Nu en in de toekomst!

Directie Nebomat 

 

 

Webshop by www.trade-system.at